Livrare

Produsele se livrează îtoată ţara utilizând curierii proprii sau serviciile unei companii de curierat intern.

Produsele se află în ambalajul original, sigilat, al producătorului, sunt însoţite de factură şi certificate de garanţie şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului pâna la livrare.
În cazul în care clientul nu poate fi găsit la data şi ora stabilite pentru livrare, vom rezerva echipamentele comandate timp de cinci zile lucrătoare, interval în care vom încerca să vă contactăm din nou pentru a definitiva livrarea. În cazul în care nici de această dată clientul nu poate fi găsit, comanda va fi anulată.

Livrarea se va face astfel:

• pentru livrarea produselor comandate pe raza municipiului Braşov, livrarea la domiciliu/sediu se face gratuit;

• pentru livrarea produselor comandate în afara municipiului Brasov, oriunde în tara, contracost:

1. Pentru livrare se va percepe o taxa de 100 RON ( In limita a 0 Km suplimentari )*.

DepozitCentraleTermice.Ro livreaza in afara municipiului Brasov prin intermediul Urgent Cargus, firma de curierat rapid. Din cauza problemelor interne de organizare si logistica ale acestei firme, termenele de livrare anuntate de noi (48-72 de ore din momentul expedierii) nu sunt sigure si acestea se pot modifica fara instiintare prealabila. Mai mult, este de datoria noastra sa va anuntam ca orice termen de livrare sau promisiune oferita direct Dumneavoastra de catre reprezentantii firmei de curierat rapid este relativ si trebuie considerat ca atare.

Returnari:

Costul de retur va intra in sarcina clientului, va fi suportat de noi doar vin cazul in care se face dovada produsului sau marfii neconforme.

Dorim sa ne multumim clientii si de aceea am facut ca serviciul "Deschidere colet la livrare" sa fie disponibil gratuit pentru toate comenziile plasate pe site-ul nostru.

    Expedierea mărfii se face prin curierat rapid, în funcție de destinația cumparatorului intr-un termen de 1 - 3 zile lucratoare de la data confirmării comezii sau de la data confirmării plății (daca se achita cu ordin de plată).