Promotie inlocuire centrale vechi

E timpul pentru o nouă centrală? Buderus îți răsplătește fidelitatea!

Dacă deții deja o centrală mai veche de 7 ani, indiferent de model, beneficiezi de reduceri între 200 lei – 600 lei la achiziția uneia nouă, marca Buderus! Ofertă valabilă până la 31.12.2024.

Alege-ți noua centrală cu condensare Buderus

1. Alege-ți noua centrală cu condensare Buderus

Accesează www.inlocuiestecentrala.ro ,secțiunea Produse Participante și alege-ți din lista de centrale cu condensare Buderus participante la promoție, modelul potrivit pentru locuința ta.

Solicită cuponul de reducere

2. Solicită cuponul de reducere

Accesează www.inlocuiestecentrala.ro, secțiunea Solicită Cupon și completează datele de participare. Odată validată solicitarea ta, vei primi pe email codul unic de utilizare a cuponului de reducere.

Selectează un magazin și valorifică cuponul

3. Selectează un magazin și valorifică cuponul

Pentru a face achiziția propriu-zisă poți apela la:

  • O firmă de instalații din lista departeneri participanți la promoție, publicată pe www.inlocuiestecentrala.ro  și de unde vei primi reducerea în momentul achiziției, în baza codului primit.
  • La orice alt magazin ce comercializează echipamente Buderus, iar reducerea o vei primi ulterior, după achiziția centralei, prin înscrierea cuponului și completarea formularului ce se găsește pe www.inlocuiestecentrala.ro  , secțiunea Înregistrare Cupon.