Taxa de timbru verde

Bosch se asigură că tehnologiile sale devin din ce în ce mai ecologice pe tot parcursul ciclului de viață al produsului. De aceea, angajamentul nostru față de produsele electronice depășește valabilitatea acestora. Ca parte a Directivei Europene DEEE (2012/19/UE) și a altor reglementări locale, Bosch Termotehnică sprijină sistemele de preluare și reciclare.

Predarea echipamentelor către unul dintre centrele disponibile vă ajută să vă indepliniți obligația de a colecta separat deșeurile de produse / echipamente electrice și electronice, și de a nu le elimina împreună cu deșeurile municipale nesortate, asumandu-vă astfel rolul pe care îl aveți în reutilizarea, reciclarea și valorificarea deșeurilor de produse / echipamente electrice și electronice.

În calitate de distribuitor, vă recomandăm să informați corespunzător consumatorii finali cu privire la centrele de recoltare a echipamentelor electrice și electronice existente, la responsabilitatea recliclării, precum și la costurile colectării, tratării şi eliminării în condiţii de protecţie a mediului.

Mai jos regăsiți informații cu privire la taxa de timbru verde pentru echipamentele electrice marca Bosch/Buderus. Costurile pentru taxa de timbru verde se regăsește pe facturile aferente echipamentelor electrice.

Centrele de reciclare unde pot fi predate deșeurile electrice și electronice sunt RoRec și CCR.

Numărul de înregistrare la Registrul de punere pe piata a echipamentelor electrice si electronice a companiei Robert Bosch S.R.L:

RO-2018-10-EEE-0397-IV

Informare privind taxa de timbru verde pentru echipamentele electrice și electronice

Categorie produs

Tarif taxă verde

(Preț fără TVA)

Echipamente de mari dimensiuni, având oricare dintre dimensiunile externe mai mare de 50 cm - Centrale termice cu condensare, centrale electrice, boilere electrice (capacitate 30l-150l), cazane pe combustibil solid

6 RON

Echipamente de mici dimensiuni (nici o dimensiune externa mai mare de 50 cm) – boilere electrice (capacitate 10l – 15l), automatizări

1 RON

Echipamente de transfer termic - Aparate de aer condiționat, pompe de căldură

5,89 RON

Vă mulțumim!